Maida Vale

Scope

  • Construction Package 

  • Detailed Interior design package

  • Lead Designer and Contract Administration

This refurbishment project was situated within the ground and lower ground floors of a late Regency stucco terrace . The garden floor was initially a series of detached tall, narrow rooms with a closed-up staircase linking the floors. The spaces were opened-up, the staircase restored, and bedrooms and bathrooms finished with bespoke fittings. We provided instructions to the many skilled craftsmen: stonemasons and restorers, precise metal workers, muralists, lighting consultants, and furniture makers. The architectural details were carefully considered to create a series of elegant spaces rather than a long corridor.  The use of large scale architraves and skirting, wide floor boards, antiqued mirrored alcoves, applied wall panels, and a layered lighting design created a backdrop for a seamless Bulthaup kitchen and a bespoke concrete topped dining table to sit elegantly within.

10 Barley Mow Passage
London W4 4PH 

studio@evolvearchitecture.co.uk  

Tel: ​0208 996 1686

  • Instagram
  • Pinterest

© ® EvolveArchitecture 2020