Ealing Common

Scope

  • Concept design 

  • Planning permission for a three bedroom house

  • Ealing council sold the site at auction

Located on a disused parking lot site within a conservation area this project was commissioned by Ealing Council. Although the plot was just 182 m2 in size a large front garden with parking was maintained and an enclosed rear courtyard was designed to provide light and privacy deep into the house. The street exhibits a high visual character of pitched roofs, red brick facing and grey roof slates. These three elements were used in our scheme and carried into the landscape with the perimeter garden wall enclosing a west facing private front garden. 

10 Barley Mow Passage
London W4 4PH 

studio@evolvearchitecture.co.uk  

Tel: ​0208 996 1686

  • Instagram
  • Pinterest

© ® EvolveArchitecture 2020